''MIJN HANDEN LEIDEN MIJ''

De producten en objecten die ik maak zijn op een intuïtieve manier gemaakt. Mijn handen geven vorm aan wat van binnenuit komt. Vaak begrijp ik een werk pas later, net zoals met het leven. Het leven wordt ook vooruit geleefd en pas achteraf begrepen.

Natuurlijke stoffen en klei zijn mijn eerste keuze. Deze tactiele materialen vinden hun uiteindelijke vorm door aanraking. Mijn handen leiden mij, ik volg en uiteindelijk vormt het geheel zich vanzelf. Net als met familie opstellingen vraagt het van mij om er niet 'tussen' te zitten, met mijn hoofd of mijn wil.

Inspiratie vind ik in de natuur en de verscheidenheid in al haar levensvormen. Uiterlijke mens en dier vormen komen vaak terug in mijn werk, maar ook de innerlijke wereld van de mens en de dynamieken in relaties tot ouders en voorouders zijn regelmatig terug te zien. Deze innerlijke werelden zijn onlosmakelijk verbonden met mijn werk als begeleider van familie opstellingen en wat ik daarin tegenkom, alswel in mijn eigen ontwikkelings proces.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Arnhem. Ik heb gewerkt als styliste voor modeontwerpers, films & tijdschriften. Daarna leidde ik meer dan 10 jaar een lifestyle label genaamd 'Atelier Neeltje Geurtsen' wat wereldwijd werd verkocht. Ik ontwierp handgemaakte producten die in samenwerking met lokale ateliers geproduceerd werden. Inmiddels is het tijd om meer naar binnen te keren. Om vanuit mijn diepste kern de creativiteit te laten stromen. het is tijd om me te laten leiden door wat van binnenuit vorm wil krijgen en wil ontstaan. Deze items kun je binnenkort vinden in de webshop.

© 2016 - 2023 neeltjegeurtsen | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore